Sales / Accountmanager New Business

Fulltime
                                 

Goodmorning uitzendorganisatie gevestigd in Etten-Leur is één van de grotere spelers op het gebied van uitzenden van arbeidsmigranten in Zuid en West Nederland. Wij werken voornamelijk in de glastuinbouw, voedings- en logistieke sector. Wij onderscheiden ons al jarenlang door eigen werving en selectie in het buitenland en eveneens de kwaliteit en het in eigen beheer uitvoeren van huisvesting en vervoer in Nederland.

Samen met 2500 uitzendkrachten zetten wij onszelf in voor meer dan 150 trouwe klanten. Daarbij werken wij continu aan groei, waarbij wij op zoek zijn naar jouw hulp.

Als toekomstige Sales / Accountmanager New Business ga jij op zoek naar nieuwe klanten, waarbij je gebruik kunt maken van ons uitgebreide netwerk. Jij gaat bedrijven overtuigen van onze manier van werken, waarbij jij verantwoordelijk bent van het eerste contact met de prospect tot het moment dat er een vaste groep uitzendkrachten van Goodmorning naar tevredenheid aan de slag is. Je begeleidt het hele proces van A tot Z.

Je maakt deel uit van de afdeling New Business en Accountmanagement waar je samenwerkt met ervaren collega’s. Je krijgt jouw eigen prospecten en kunt zelf ook nieuwe prospecten toevoegen in ons CRM-systeem. Intern krijg je uitgebreide training en coaching en zul jij je ontwikkelen tot een professional in de markt van arbeidsmigranten.

Hoe ziet jouw dag eruit?
– Je ben voornamelijk bezig met het benaderen van nieuwe klanten. Dit kan door middel van telefonische acquisitie, bezoeken, beurzen en social media. Tevens word je geïntroduceerd bij ons bestaand netwerk van contactpersonen. Vanuit hier ga jij zelfstandig de contacten uitbreiden.

– Via ons netwerk komen er vragen binnen, hier ga je mee in gesprek om de mogelijkheden van onze dienstverlening toe te lichten.

– Het voeren van kennismakingsgesprekken en daar op doorpakken met offertegesprekken en het geven van presentaties zijn (indien je jouw draai hebt gevonden) jouw dagelijkse bezigheden.

– Omdat je een bezige bij bent is het van belang voor jezelf, collega’s en Goodmorning om alles goed te noteren in ons CRM-systeem, wat volledig is ingericht voor salesprofessionals.

– Naar aanleiding van vragen uit jouw gesprekken verdiep jij jezelf in de wet- en regelgeving, certificeringen en de sectoren waarin wij werken.

Ben jij iemand die:
– Het leuk vindt om nieuwe klanten te benaderen op verschillende manieren?
– Het leuk vindt je eigen netwerk in te zetten en je netwerk op te bouwen?
– Een proactieve houding heeft?
– Kan overtuigen, doorzet en een gelijkwaardige gesprekspartner kan zijn?
– Energie voor 10 heeft en vind je het leuk om toe te werken naar targets?
– Snel kennis tot zich neemt en daarin specialist kan worden door zich verder te verdiepen?
– Op professioneel gebied kan communiceren, schrijven en offertes kan maken?
– Perfecte beheersing van de Nederlandse taal heeft?
– MBO- of HBO werk- en denkniveau heeft?
– Geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en vind je het leuk om met een gedreven team collega’s te werken?
Herken jij jezelf hierin, dan komen wij graag met jou in gesprek.

Wat krijg je ervoor terug:
– Fulltime functie in een dynamische en informele omgeving
– Een passend salaris op basis van functie en ervaring
– De vrijheid om je eigen agenda te bepalen/ afspraken te maken
– Het vertrouwen van je leidinggevende om zelfstandig te werk te gaan
– Een plek om je te ontwikkelen tot een salesprofessional
– Een auto, telefoon en laptop van de zaak
– Een gezellige werksfeer waarin iedereen elkaar wil helpen
– Je komt op plekken waar je nog nooit bent geweest

Heb je interesse?
Stuur je reactie met CV dan direct naar: vacature@goodmorning.eu. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mellissa van Zutphen, Accountmanager New Business, bereikbaar via telefoonnummer 06-82 65 50 39.

Solliciteer direct