Diverse nationaliteiten een groot succes

De dag dat je uit je comfortzone stapt, je interesse toont in de taal en cultuur van een andere nationaliteit werpt zijn vruchten af binnen GOODMORNING. GOODMORNING heeft meer dan 1001 succes verhalen over het samen wonen, werken en leven met diverse nationaliteiten.

Daar zijn Cristian uit Roemenië en Kasia uit Polen een mooi voorbeeld van. Cristian is sinds 2017 werkzaam bij GOODMORNING en Kasia sinds 2019. Beide stonden te springen om bij GOODMORNING aan de slag te gaan na het horen van positieve verhalen van hun vrienden. Cristian startte bij een tomatenkas en een aantal jaren later volgde Kasia. Beide werken al een lange tijd bij één opdrachtgever wat hun rust geeft. De communicatie op de werkvloer, op de woonlocatie of met andere collega’s hebben beide nooit als een issue gezien. De interesse in de cultuur, gerechten en de gewoontes van een andere nationaliteit is groot, hierdoor is er veel interesse om een andere taal te leren kennen. Cristian spreekt naast Roemeens en Engels nu ook nog Pools.

Beide wonen op onze woonlocatie Stella Maris en zoals zij zeggen is dat een mooie woonlocatie waar je altijd goed geholpen wordt door GOODMORNING.

Liefde op de werkvloer is niet onmogelijk als je een andere nationaliteit hebt. Cristian en Kasia zijn al jarenlang een gelukkig koppel. Een stel dat samen naar de toekomst kijkt en mogelijk een huis wil gaan kopen om zich aan Nederland te vestigen.

De verschillende nationaliteiten brengen veel (werk)plezier met zich mee. Naast het werk brengen onze medewerkers veel tijd met elkaar door, of het nu gaat om vissen met een groep mannen, gezellig het mooie Nederland verkennen of misschien wel liefde. De diversiteit aan nationaliteiten is geen issue binnen GOODMORNING, maar juist een verrijking.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.