GOODMORNING GOOD CUBE PARK

Het Expertisecentrum Flexwonen heeft het magazine ontwikkeld genaamd “We merken er niets van”.

In dit magazine worden de tien meest inspirerende vormen van huisvesting voor flexwerkers getoond.

GOODMORNING is trots om te vermelden dat onze accommodatie Cube Park Terneuzen een plekje heeft bemachtigd in de top tien!

Cube Park Accommodation opende in april 2020 op het oude Philipsterrein in Terneuzen een complex met in totaal 104 wooneenheden die ruimte bieden aan tweehonderd flexwerkers. Het gaat om flexwerkers van Poolse, Roemeense en Spaanse afkomst die nu al in de omgeving wonen en werken, het merendeel in het kassengebied bij Westdorpe.

Het gebouw bestaat uit drie woonlagen met elk vier vleugels, met in het midden een gemeenschappelijke ruimte.

Alle appartementen zijn geschikt voor twee bewoners en hebben een eigen keuken en badkamer.

Ook zijn er in het gebouw diverse ruimten voor recreatieve doeleinden.

Op het terrein zijn parkeerplaatsen aangelegd en er is een gemeenschappelijke buitenruimte.

https://flexwonen.nl/wpcms/wp-content/uploads/2022/05/publicatie-We-merken-er-niets-van-mei-2022.pdf

Onze collega Gosia Beheerder van Cube Park, aan het woord:

‘Namens Goodmorning ben ik een van de beheerders op deze locatie. Ik hoor veel van bewoners dus ik weet ook dat mensen hier graag wonen. Er wonen twee personen in een appartement. Alles wat ze nodig hebben is hier aanwezig: een keuken, badkamer en ze hebben voldoende privacy. Er is ook een prettige sfeer in het woongebouw. Daarnaast zijn er diverse ontspanningsmogelijkheden. Zo gaat de een graag pingpongen en de ander graag sporten in onze sportschool of een avondje ‘Netflixen’. Wat bijzonder belangrijk is dat het beheer bewoners kan helpen met al hun vragen. Of het nu gaat over problemen op het werk, vragen over huisvesting of zaken van persoonlijke aard: wij helpen de mensen zo snel en goed mogelijk. En dat waarderen de bewoners. Veel voorzieningen liggen op loopafstand. Zo is er een supermarkt zo’n vijfhonderd meter hier vandaan. Het werk ligt iets verder weg. Onze mensen werken veelal in de kassen zo’n tien à twaalf kilometer verderop. De meesten regelen zelf het vervoer naar het werk. En anders regelen wij voor hen een bedrijfsauto.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.