Nieuwe bussen geleverd, bestickerd en voorzien van innovatief tracksysteem

Op donderdag 24 mei werden bij uitzendorganisatie GOODMORNING zeven gloednieuwe Toyota Pro Aces Verso bussen afgeleverd, die met precisie zijn bestickerd, volledig conform huisstijl en voorzien van een slim staaltje techniek in de vorm van een innovatief tracksysteem. Deze uitbreiding van het inmiddels zeer uitgebreide wagenpark van 298 auto’s, is voor de snel groeiende uitzendorganisatie meer dan welkom. Tijdens de overhandiging van de sleutels werden dan ook een aantal handen geschud met de betrokken leveranciers: Toyota Van Dorst Breda en TrackJack. Neggers Reclame, Signs en Printing was niet aanwezig.

Over GOODMORNING

GOODMORNING is sinds haar oprichting in 2001 uitgegroeid tot één van de grotere werkgevers op het gebied van het uitzenden en detacheren van Oost-Europese werknemers. Dagelijks zijn er voor GOODMORNING meer dan 2000 gemotiveerde uitzendkrachten aan het werk bij verschillende opdrachtgevers. Zij worden begeleid door een enthousiast team van circa 50 vaste medewerkers vanuit het kantoor in Etten-Leur en vanuit de woonlocaties in Steenbergen en Zwijndrecht.

               

Dagelijks vervoer voor uitzendkrachten

Voor het dagelijkse vervoer voorziet GOODMORNING de uitzendkrachten van ruim 250 Suzuki’s die destijds geleverd zijn door Van Dorst Suzuki Breda. Afgelopen donderdag zijn er zeven nieuwe bussen toegevoegd aan dit wagenpark geleverd door Van Dorst Toyota Breda. Gezien de betrouwbaarheid en goede service is Van Dorst als leverancier voor GOODMORNING een bewuste keuze. De bussen worden ter beschikking gesteld aan flexcoördinatoren en zijn bestickerd in de huisstijl van GOODMORNING door Neggers Reclame, Signs en Printing. Dit bedrijf draagt al jarenlang zorg voor de bestickering van het wagenpark van GOODMORNING.
GOODMORNING weet exact de bussen te lokaliseren en houdt de ritregistratie bij met het Trackjack Pro Fiscaal rittenregistratiesysteem van haar nieuwe leverancier TrackJack. Dit innovatieve tracksysteem heeft TrackJack speciaal ontwikkeld op basis van de eisen van de Belastingdienst en is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk RitregistratieSystemen. Gereden ritten worden voor GOODMORNING automatisch bijgehouden op een online account of via de TrackJack app ontwikkeld voor de smartphone of tablet.

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.