Quarantaineplicht binnen GOODMORNING

Quarantaineplicht sinds coronatijdperk al een algemeen gegeven binnen GOODMORNING

Op 15 Mei j.l heeft het kabinet een Quarantaineplicht ingevoerd en is quarantaine geen advies meer voor uitzendkrachten uit een ander land van herkomst.

GOODMORNING vind het welzijn en de gezondheid van de medewerkers van groot belang. Als een medewerker uit een ander land arriveert om bij ons te komen werken, of terugkomt van vakantie gaat deze voor 5 dagen in quarantaine. Na dag 5 wordt er een gratis coronatest uitgevoerd door een inhouse BIG geregistreerd verpleegkundige. Als uit de test een negatieve uitslag komt mag onze medeweker gaan werken.

De Quarantaine wordt door de medewerkers als zeer aangenaam ervaren. Bij aankomst ontvangt iedere medeweker een boodschappenpakket en op dinsdagavond word er een overheerlijke pizza aan huis bezorgd! Doordat GOODMORNING het verblijf in de quarantaineperiode comfortabel maakt hoeven de medewerkers niet uit hun hotelkamer. GOODMORNING heeft 1 woonlocatie volledig vrij gemaakt waar iedereen aankomt. Op deze rustig gelegen woonlocatie bevinden er 2 persoonskamers waar een eigen woonkamer, slaapkamer en keuken zijn gefaciliteerd. 

GOODMORNING neemt de verantwoordelijkheid om te zorgen voor een maximale veiligheid en   garandeert dit aan de medewerkers en aan de klanten!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.