Welkom Duijndam uitzendgroep

Het is de zevende overname in amper twee jaar tijd. Duijndam Uitzendgroep, met het hoofdkantoor in Wateringen bij Den Haag, gaat onderdeel uitmaken van het sterk expanderende LPC. Met deze overname wordt de geografische spreiding in Nederland verder uitgebreid op weg naar de gewenste landelijke dekking.

Duijndam sterk merk
Karel Duijndam is de grondlegger van het bedrijf dat sinds 1997 actief is. Met kantoren in Wateringen, Den Haag en Rotterdam is Duijndam een regionaal zeer bekend en gerenommeerd bureau. Opdrachtgevers zitten met name in de AGF, glastuinbouw, logistiek/verpakking en techniek. Het bureau is al jaren lid van branchevereniging ABU en behaalde in 2021 een omzet van € 45 miljoen. Duijndam heeft ook een kantorennetwerk in Polen en Slowakije.

Zelfstandige labels
Op de vraag waarom hij na 25 jaar zijn bedrijf onderbrengt in LPC, antwoordt Karel Duijndam: “Ik vind het concept van Labour Power Company erg sterk. Alle labels blijven zelfstandig in de markt opereren en daarmee dus ook Duijndam. Ik blijf aan als directeur en blijf voor een deel aandeelhouder. Het DNA van Duijndam blijft overeind. Daarbij profiteren wij van de gezamenlijke slagkracht in een uitdagende markt. De cultuur van LPC past goed bij die van ons. Professioneel, slagvaardig en hands-on. Alhoewel het een grote stap is na 25 jaar voelt het gewoon goed!”

Forse groei LPC
Na de oprichting begin 2020 bestaat LPC inmiddels al uit zeven labels en er wordt dit jaar gewerkt met een budget van € 300 miljoen. Met nieuwe overnames kan dit nog hoger uitkomen. Cor Konings, CEO van LPC, is erg verguld met de gang van zaken en de nieuwe overname van Duijndam. “De overname van Duijndam past precies in onze strategie. Een mooi en professioneel geleid bedrijf dat al 25 jaar een goede naam heeft in de markt. Ook qua werkgebied is het mooi complementair aan de andere labels. We zijn erg blij dat we Karel zover hebben kunnen krijgen om zich bij ons aan te sluiten. Karel blijft directeur van Duijndam en zal met zijn kennis en ervaring ook adviseren aan de directie van LPC. Kortom: een mooie deal voor alle stakeholders en hopelijk niet de laatste in 2022!”

Over Labour Power Company
Labour Power Company (LPC) bestaat na de overname naast Duijndam Uitzendgroep uit: Eurodetach, Goodmorning, HOBIJ, Job Invest, Kobus Personeel & Organisatie en MY Flexwork. Voor 2022 staan nieuwe overnames gepland. De verwachte omzet voor 2022 is circa € 300 miljoen (zonder nieuwe overnames) en de ambitie is om in enkele jaren door te groeien naar een omzet van € 500 miljoen. LPC bemiddelt momenteel zo’n 12.000 werknemers en is actief in onder meer logistiek,
glastuinbouw, AGF, de voedingsmiddelenindustrie, productie en techniek.

Voor meer informatie: www.lpcompany.nl

#LPC #GOODMORNING #flexwerk #neverstopgrowing

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.