Werelddag voor veiligheid & Gezondheid op het werk

GOODOMORING heeft dagelijks 2000 uitzendkrachten aan het werk in Nederland.

Hier komt natuurlijk veel meer bij kijken dan enkel de gebruikelijke wet- en regelgeving. Voor alle bedrijven zijn de werknemers het kostbaarste bezit en eigenlijk onvervangbaar.

Reeds 20 jaar weet GOOMORNING dat communicatie hierbij van het grootste belang is.
Wij vertalen de werkwijze van onze klanten naar onze werknemers. Hier zijn alle collega’s bij betrokken om uiteindelijk te zorgen dat de veiligheid op de werkvloer goed is geborgd.

Maar voor #GOODMORNING gaat goede gezondheid nog veel verder. Wij weten wat het betekent voor een werknemer om ver van huis in een vreemd nieuw land te gaan werken.
“Wat voor werk ga ik doen, hoe ziet mijn nieuwe huis er uit, en heb ik het wel naar mijn zin, bij mijn nieuwe werkplek”?

Hiermee heeft GOODMORNING de belangrijke taak, het dagelijkse vertrouwen en welzijn van onze medewerkers.
Als #ABU lid met een betrokken team werken wij continue aan goede huisvesting volgens de #SNF normen, veilig werk en natuurlijk passend vervoer naar de werkplek.

Daarmee is elke dag een werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk. Wij staan als team dagelijks klaar voor elkaar, met vele helpende handen en als enige doel, welzijn op het werk.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.